Què és Jo Sóc?

Home Què és Jo Sóc?
Què és Jo Sóc ?

El programa extraescolar JO SÓC sorgeix de la intensa motivació que tenim d’oferir solucions dinàmiques i divertides que contribueixin que els alumnes puguin integrar la seva realitat educativa formal als seus interessos de vida, donant suport a la tasca de l’escola, de la llar i la societat.

Quantes vegades hem escoltat als alumnes dir:
Per a què serveix aprendre’m tot això?
Jo estudio per obligació
Quin pal estudiar!…

Els nostres tallers fomenten un nivell de consciència simple però intens, que ajuda els alumnes a aconseguir un sentit a la seva vida d’estudiants. Acompanyem als nostres participants a valorar-se a si mateixos, a valorar els seus companys i mestres, a valorar aquest màgic lloc anomenat escola com un espai on, essent estudiants, puguin viure, fer i tenir experiències formatives i divertides.

És un programa d’educació emocional integral, que
desenvolupa en els seus alumnes:

En desenvolupar aquestes àrees, despertem el potencial emocional de cada alumne, omplint el seu equipatge emocional en positiu, perquè encarin el repte de viure amb mes satisfacció personal, més feliços, segurs de si mateixos, més a gust amb la seva vida escolar, les seves famílies, els seus companys i mestres, a més amb un potencial emocional.

Perquè escollir-nos?

Com a pares, hem invertit a educació académica i temps lliure dels fills, ja h‘arribat l‘hora d‘invertir en el COR, a L’EDUCACIÓ EMOCIONAL. JO SÓC et dona aquesta oportunitat.

TREBALLAR L’AUTOESTIMA AMB EL TALLER: JO SÓC AUTOESTIMA, ENS AJUDARÀ A SENTIR-NOS IMPORTANTS

US AJUDAREM AMB EL TALLER: JO SÓC YOUTUBER, A QUE FACIN UN ÚS CONTROLAT D’INTERNET

CREIXEMENT EMOCIONAL = EQUILIBRI: ÈXIT

Coneix el nostre equip
Julio Serna.
Director, Psicopedagog i terapeuta emocional del Programa Jo Sóc.
Psicopedagog, menció Dificultats en l’Aprenentatge i Problemes Emocionals. Des de 1990 ha impartit classes en centres d’Educació Infantil i Primària, així com Secundària, Batxillerat i nivell universitari. Actualment, treballa com a Director, psicopedagog i terapeuta emocional en consulta privada dins el centre Jo Sóc,  impartint tallers i conferències de creixement emocional. (Si vols saber més de Julio Serna fes clik aqui)
Olga Bonell
Coordinadora
Psicòloga, menció clínica. Actualment treballa com a Coordinadora Docent impartint classes de reforç escolar amb suport emocional.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la seva experiència. Si esteu d'acord en seguir navegant cliqueu ACCEPTAR. més informació

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la seva experiència.

TANCAR