Tallers Jo Soc

Jo Sóc Autoestima

Jo Soc Autoestima

Per a escolars

En aquest taller els nens viuran una experiència dinàmica, motivadora, divertida i plena d’estimulació. Els nostres educadors condueixen al grup a experimentar el valor del treball en grup, del respecte per si mateixos i pels altres, la presa de consciència de voler-te, a confiar en tu, a pensar coses bones de tu mateix, a valorar el que fas, a valorar els teus comportaments, entenent com aquestes idees influeixen en la relació amb els altres, amb l’estat de felicitat i l’èxit escolar. Al taller fem una integració de les tècniques de creixement emocional social psicopedagògic, complementades amb coaching escolar, jocs cooperatius, narració oral escènica, visualització creativa, art-teràpia, risoteràpia i bioenergètica

Contingut

– La meva Autoestima a classe, a casa i amb els amics.
– La trobada amb les meves emocions més importants.
– Relaxació i respiració: dues eines per potenciar la meva vida emocional.
– Les meves motivacions més importants: sentir la vida, estimar la vida, teràpia del no, teràpia del sí, deixar empremptes, triomfar a la vida a la meva manera.
– Guanyo jo. Guanyes tu. Aprenent a jugar sense competir.
– Qui és la persona que t’estima més del món?

L’autoestima és el valor fonamental de la identitat personal. Don-li al teu fill lam possibilitat de treballar-la