Serveis Jo Soc

Teràpia d’Educació Emocional

Terapia d’Educació Emocional

Per a escolars

Ara més que mai, és vital que els nostres alumnes desenvolupin la seva educació emocional i puguin tenir un creixement emocional progressiu. L’educació emocional és una de les columnes fonamentals de la vida en general i sobretot de la vida escolar. El conèixer, identificar i conduir les emocions, el desenvolupar l’empatia, la perseverança, la capacitat d’aprendre dels errors, potenciar l’autoestima, el saber ser assertiu, el saber ser present de manera harmònica, tenir clar qui sóc, com vull viure i que vull aconseguir en la vida, són preguntes fonamentals que es treballen dins de l’univers de l’educació emocional. Des del punt de vista del pare, tenim present tots aquests plantejaments, però a més l’aprendre eines per a créixer i per a potenciar la interrelació familiar pares-fills, així com també orientació sobre com ajudar l’alumne a triomfar a la seva manera i com comunicar-se amb l’escola o l’institut, són alguns dels continguts que treballem en les sessions d’educació emocional. Tot el treball se centra en les necessitats particulars de cada alumne. Cal destacar que no tenim límits d’edat, ja que sempre es pot créixer emocionalment, tant en l’edat escolar, com en qualsevol altra etapa de la vida, o fins i tot a vegades en moments particulars de problemes que es presenten al llarg de les nostres vides.

– Tractament de problemes emocionals
– Desenvolupament de l’autoestima
– Conducció de la vida emocional
– Lideratge
– Confiança en un mateix
– Orientació a la família

– Teràpia integrativa d’educació emocional
– Búsqueda de l’equilibri personal
– Potenciar l’harmonia
– Plantejament de fites

Terapia de Creixement Emocional

Per a joves i adults

Sents desitjos de canviar alguna cosa en la teva vida? Tens la sensació que per molt que fas no arribes al punt d’existència on sempre has somiat estar? Tens algun problema repetitiu en la teva vida que t’atabala? O senzillament estàs experimentant alguna circumstància que et genera angoixa i desequilibri, com per exemple; un dol, una separació, solitud, baixa autoestima, rebuig al teu cos, conflictes de parella, conflictes pares-fills, etc. i desitges ajuda per a superar-lo? Si ressones amb algun d’aquests plantejaments, potser és hora que aprofitis el camí de la Teràpia de Creixement Emocional.

Un fascinant món d’expansió de consciència t’espera. Un món de descobriment personal, coneixement de les teves llums i les teves ombres, les teves febleses i les teves fortaleses, les teves creences, millorar la teva autoestima, acceptar-te totalment.

En la Teràpia Emocional trobaràs tècniques que ajuden a polir el diamant energètic que habita el teu cos, perquè som éssers espirituals vivint una experiència corporal. Totes les tècniques del programa, les he viscut, les he provat i perfeccionat com a ésser humà, al llarg del meu propi camí de desenvolupament emocional. Ara, em permeto ensenyar-les i ajudar a uns altres en el seu camí de desenvolupament perquè tinc la consciència que és aquest el meu propòsit professional en la vida i ho estic aconseguint a través del meu treball.

Aquesta teràpia no té límits d’edats. Busquen la meva ajuda des de nens fins a persones majors. El procés de teràpia és totalment individualitzat, per la qual cosa cada cas té les seves pròpies necessitats, expectatives, objectius i tècniques a aplicar-se.

Comença ja a transitar el teu camí cap a la teva felicitat, a viure plenament, a créixer, a crear els teus somnis i generar un pla d’acció per a aconseguir-los.